Forside Seneste nyt TV! Kendte Forum Links Om os

Lisa Kudrow - Skuespiller

    Info Beskrivelse Nyheder

Seneste nyheder

27/12-2007
Venner-stjerne giver succes videre til søn
Lisa Kudrow, der spiller rollen som den naive Phoebe, er lykkelig for, at hendes niårige søn kan leve højt på hendes succes og høste anerkendelse i sin skole pga. af hende.

17/10-2007
Kudrow med i hundekomedie
Den tidligere stjerne fra "Venner" Lisa Kudrow er det nyeste navn på listen over dem, der skal spille med i filmatiseringen af børnebogen "Hotel for Dogs".

Billeder

Lisa Kudrow Lisa Kudrow Lisa Kudrow Lisa Kudrow
Lisa Kudrow


HeartMonitor

I 1995 blev hun gift med Michel Stern, som er en fransk reklameleder. De har sammen en søn ved navn Julian Murray, som blev født i 1998.

FØDENAVN:
Lisa Marie Diane Kudrow

FØDSELSDAG:
1963

FØDESTED:

Lisa Marie Diane Kudrow (født 30. juli 1963) er en amerikansk skuespillerinde, som hovedsageligt er kendt for sin rolle i tv-serien Venner.

Hun havde egentlig påtænkt sig at følge i sin fars fodspor som medicinforsker, men så blev hun inspireret af en af hendes brødres venner til at optræde. Hun fik sit gennembrud i Tv-serien Vild Med Dig i 1992, hvor hun spillede Ursula Buffay, som senere også er med i et par afsnit af serien Venner, hvor hun er tvillingesøster til Phoebe. Denne rolle førte senere til, at hun blev en af stjernerne i tv-serien Venner og blev en af de højest betalte tv-skuespillere i verden.

Efter Venner fik hun ikke alene tilbudt at være stjerne i komedieserien The Comeback, hun fik også lov til at være med til at skr

Læs mere »

 
VIPnews.dk Hot List
Hvem er mest i søgelyset?
1. Britney Spears
2. Britney Spears
3. Britney Spears
4. Britney Spears
5. Britney Spears
Den ovenstående liste er baseret på, hvor meget omtale de kendte har fået i løbet af de seneste par uger.

Se alle kendte
Netradio · iPhone - Apple iPhone © 2007-19 Hegelund Media